ردکردن این
تحویل کارت سوخت موجود در باجه معطله پست
تحویل کارت سوخت موجود در باجه معطله پست

تحویل کارت سوخت موجود در باجه معطله پست

تحویل کارت سوخت در محل راحتتر از مراجعه حضوری 

تحویل کارت سوخت در محل راحت‌تر از مراجعه حضوری به پست است. شرکت ملی پست گزینه ارسال پیشتاز کارت سوخت به آدرس متقاضیان را اختیاری اعلام کرده است. این به معنی آن است که متقاضیان می‌توانند کارت سوخت خود را به صورت پستی و بدون مراجعه حضوری دریافت کنند. مدت زمان صدور کارت سوخت حدود ۲۸ روز است. اما در برخی موارد ممکن است این زمان طولانی‌تر شود. 

در حال حاضر حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارت سوخت در باجه‌های معطله پستی موجود است. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه پست، محل نگهداری کارت سوخت خود را پیدا کنند و آن را دریافت کنند. فرآیند الکترونیکی صدور و تحویل کارت سوخت در حال انجام است و با همکاری دستگاه‌های مربوطه می‌تواند مدت زمان رسیدن کارت به متقاضی را کاهش دهد. بنابراین، تحویل کارت سوخت در محل به صورت پستی راحت‌تر از مراجعه حضوری به پست است و متقاضیان می‌توانند این گزینه را انتخاب کنند.

نقص نشانی کارت سوخت دلیل اصلی ماندن در باجه های معطله پستی

قص نشانی کارت سوخت اصلی‌ترین دلیل ماندن کارت‌های سوخت در باجه‌های معطله پستی است. نشانی‌های درج شده بر روی کارت‌های سوخت اغلب دقیق نیستند و با بانک نشانی استاندارد منطبق نمی‌شوند. با نقل و انتقال خودرو، نشانی مالکین جدید جایگزین نمی‌شود و همین موضوع باعث می‌شود کارت‌ها به آدرس اولیه ارسال شده و در باجه‌های معطله باقی بمانند. 

زمان زیاد بین ثبت درخواست و تولید کارت سوخت، احتمال تغییر نشانی متقاضیان را افزایش می‌دهد که این مسئله نیز به مشکلات توزیع کارت‌ها دامن می‌زند. شرکت ملی پست دو بار به نشانی متقاضیان مراجعه می‌کند، اما به دلیل نبود امکان توزیع در نشانی اعلام شده، از سازوکار “باجه‌های معطله” برای نگهداری کارت‌ها استفاده می‌کند. 

علل انتقال کارتهای سوخت به باجه های معطله پست

انتقال کارت‌های سوخت به باجه‌های معطله پست میتواند علتهای زیادی داشته باشد. طبق مصوبه مجلس، از پایان شهریور سال جاری استفاده از کارت‌های سوخت شخصی به جای کارت‌های آزاد جایگاه‌های سوخت الزامی شده است. بنابراین تعداد زیادی از مردم برای دریافت کارت سوخت شخصی خود اقدام کرده‌اند. 

مدیر سامانه هوشمند سوخت اعلام کرده که حدود ۴۰۰ هزار کارت سوخت در باجه‌های معطله شرکت ملی پست منتظر دریافت از سوی مردم هستند. این به دلیل مشکلاتی است که در مسیر پستی برای برخی از کارت‌ها ایجاد شده است. برخی از شهروندان گزارش داده‌اند که در زمان درخواست کارت سوخت، پلاک خودرو بر روی کارت ثبت نشده است. این مسئله باعث شده که آنها چند ماه برای دریافت کارت سوخت خود معطل شوند. 

محل نگهداری کارت سوخت ماشین از طریق سامانه رهگیری کارت سوخت

برای پیگیری محل نگهداری کارت سوخت ماشین خود از طریق سامانه رهگیری کارت سوخت، باید این اقدامات را انجام دهید. به سامانه http://scs.niopdc.ir مراجعه کنید. این سامانه توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران طراحی شده است. در این سامانه، اطلاعات مربوط به خودرو خود را وارد کنید (مانند شماره پلاک، کد ملی مالک و…).

پس از ورود اطلاعات، سامانه به شما اطلاع خواهد داد که کارت سوخت شما در کدام شعبه شرکت ملی پست نگهداری میشود. سپس میتوانید با مراجعه به سامانه رهگیری مرسولات پستی به نشانی tracking.post.ir، با وارد کردن کد رهگیری پستی، محل دقیق نگهداری کارت سوخت خود را مشاهده کنید. این روش به شما کمک میکند تا بدون مراجعه حضوری، محل نگهداری کارت سوخت ماشین خود را از طریق سامانه‌های آنلاین پیگیری کنید.

پیگیری تحویل کارت سوخت موجود در باجه معطله پست

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت

برای ثبت‌نام در سامانه آنلاین درخواست صدور کارت سوخت، باید به آدرس fcs.niopdc.ir مراجعه کنید. این کار را می‌توانید از طریق تلفن همراه، رایانه یا لپ‌تاپ انجام دهید. بر اساس قوانین جدید، دریافت کارت سوخت برای تمامی مالکان وسایل نقلیه امری ضروری است. افراد باید بعد از تهیه بیمه شخص ثالث، نسبت به دریافت کارت سوخت خود اقدام کنند. در صورت عدم دریافت کارت سوخت، افراد می‌توانند به سایت www.post.ir مراجعه کرده و از وضعیت کارت خود مطلع شوند. همچنین می‌توانند با وارد کردن شماره VIN خودرو، اطلاعات مربوط به کارت سوخت را پیگیری کنند. 

تحویل کارت هوشمند سوخت در کمتر از ۱۰ روز

تحویل کارت هوشمند سوخت به متقاضیان در کمتر از ۱۰ روز امکان پذیر است. شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرده است که با راه‌اندازی سامانه ثبت درخواست کارت سوخت به صورت آنلاین و همکاری با سایر دستگاه‌های مرتبط، امکان تحویل کارت سوخت در کمتر از ۱۰ روز فراهم شده است. در گذشته، هزینه رفت و آمد برای دریافت کارت سوخت بالا بود اما با ثبت‌نام آنلاین، هزینه‌ها کاهش یافته و کارت سوخت در کمتر از ۱۰ روز به دست متقاضیان خواهد رسید. البته تحقق این زمان‌بندی مستلزم همکاری و ارائه به موقع اطلاعات مورد نیاز از سوی سایر دستگاه‌های مرتبط مانند شرکت پژوهش و توسعه ناجی است. 

پیگیری و صدور کارت سوخت المثنی

روش های برای پیگیری و صدور کارت سوخت المثنی وجود دارد که میتوانید با توجه به آنها برای درخواست صدور کارت المثنی سوخت اقدام کنید. بهترین راحت ترین روش درخواست و ثبت کارت سوخت المثنی از دفاتر پلیس +۱۰ است. برای دریافت کارت سوخت المثنی، باید به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و درخواست خود را ثبت کنید. پس از ثبت درخواست، اطلاعات شما برای تولید کارت سوخت به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ارسال می شود. 

طبق اعلام مسئولان، متوسط زمان صدور کارت سوخت المثنی حدود ۲۸ روز است. البته این زمان ممکن است به دلایلی مانند مشکلات سیستمی یا افزایش تقاضا، بیشتر شود. پس از گذشت حدود ۲ ماه از زمان ثبت درخواست، در صورت عدم دریافت کارت سوخت، می توانید از طرق مختلف آن را پیگیری کنید:

  • ارسال پیامک به سامانه ۷۷۱۰
  • تماس تلفنی با شماره ۱۵۸۰
  • مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰
  • استعلام از طریق سامانه epolice.ir
  • پیگیری از طریق سامانه پست [۲]

دلیل عدم ارسال کارت سوخت توسط پست

چند دلیل اصلی برای عدم ارسال کارت سوخت توسط پست وجود دارد. نقص در نشانی گیرندگان کارت سوخت یکی از دلایل اصلی دپو شدن کارت ها در باجه های پست است. پس از چندین بار مراجعه همکاران پست به درب منازل و عدم حضور صاحب کارت، کارت ها در باجه ها نگهداری می شوند تا صاحب کارت به شرکت پست مراجعه کند. برخی از کارت های سوخت ممکن است مربوط به خودروهایی باشند که معامله شده و مالکیت آن ها تغییر کرده است. این موضوع نیز می تواند یکی از دلایل معطلی و دپوی کارت های سوخت در باجه های پست باشد. همچنین مشکلات زیرساختی و نیاز به همکاری دستگاه های مربوطه برای تسریع در فرآیند الکترونیکی صدور و تحویل کارت سوخت به متقاضیان، از دیگر دلایل تاخیر در ارسال کارت ها توسط پست است. 

نحوه استعلام کارت سوخت پست شده

برای استعلام کارت سوخت پست شده میتوانید از سامانه رهگیری کارت سوخت پست به نشانی اینترنتی SCS.NIOPDC.IR استفاده کنید. در این سامانه می‌توانید با وارد کردن شماره VIN وسیله نقلیه، از آخرین وضعیت کارت سوخت پست شده مطلع شوید. روش دیگر مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ و پیگیری فرایند صدور و ارسال کارت سوخت. در این صورت باید مدارک شناسایی و مدارک خودرو یا موتورسیکلت و ترجیحاً کد رهگیری را همراه داشته باشید. در صورت عدم دریافت کارت سوخت پس از گذشت حدود ۲ ماه از زمان درخواست، می‌توانید به صورت حضوری به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و پیگیری کنید. 

نحوه پیگیری کارت سوخت با بارکد پستی

برای پیگیری کارت سوخت با استفاده از بارکد پستی، به سایت najatracking.post.ir مراجعه کنید. در این سایت، شماره VIN (شماره شناسایی خودرو) را وارد کنید. پس از وارد کردن شماره VIN، کد رهگیری و مرحله ارسال کارت سوخترا مشاهده خواهید کرد. همچنین می‌توانید با مراجعه به سامانه scs.niopdc.ir، اطلاعات مربوط به خودرو خود را وارد کنید تا بدانید کارت سوخت شما در کدام شعبه شرکت ملی پست نگهداری می‌شود. در صورتی که کارت سوخت شما در باجه‌های پستی معطل مانده است، می‌توانید با تماس با سامانه یکپارچه ارتباط با مشتریان به شماره ۰۹۶۲۷ پیگیری کنید. 

مدارک لازم جهت دریافت کارت سوخت از پست

هنگام دریافت کارت سوخت، گیرنده باید مدارکی را در دست داشته باشد تا بتواند کارت سوخت را دریافت کند. اگر به هر دلیلی صاحب خودرو در محل حضور ندارد، باید مدارک مورد نیاز را در اختیار فرد مورد اعتمد خود قرار دهد تا بتواند کارت را دریافت کند. مدارک لازم جهت دریافت کارت سوخت از پست شناسنامه مالکیت یا سند (بنچاق) یا کارت شناسایی خودرو و مدارک شناسایی مالک خودرو (شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه، گواهینامه) 

شاید از این نوشته‌ها هم خوشتان بیاید:

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *